TOP termékek

Blog

Kerti játszóteret minden kisgyereknek!

2022.02.05 17:39
Kerti játszóteret minden kisgyereknek!

Kerti játszóteret minden kisgyereknek

A saját kerti játszótérhez elég egy kis kreativitás, és gyermekünknek boldog birodalmat alkothatunk! Első lépésként mérjük fel, mekkora hellyel rendelkezünk.

Utána gondoljuk végig, hogy melyik az a játék, amivel szívesen játszik a gyermek a játszótéren. Hintázni szeret? Esetleg homokozni, vagy csúszdázni? Szerencsére ma már nincs akadálya annak, hogy ezek közül bármelyiket a kertünkbe varázsoljuk.

 

Saját kisház a kertben

A gyerekek nagyon szeretik utánozni a felnőtteket. Szívesen eljátsszák azokat az eseményeket, amiket szüleiktől látnak. Ehhez tökéletes helyszín a kerti műanyag ház, amiben kedvükre játszhatnak. Méretben is választhatunk kisebbet- nagyobbat, attól függ, mekkora a gyermek.

Van aki szívesebben játszik sátorban. Erre is kitűnő lehetőségeket találhatunk.

Csúszda és hinta mindig kell

A gyerekek túlnyomó része imád hintázni. A legkisebbek közben dudával figyelmeztethetik a szülőket.

A tányérhinta egy mászókötél és hinta kombináció. A laphinta nagyobbaknak is kellemes időtöltés. A fészekhintán akár testvérek is jól elférnek.  De akár remek lustálkodóhely lehet kamaszoknak, ami lehetőséget nyújt olvasni, míg leng a hinta.

A csúszdázás a legnagyobb móka a gyermekek számára. Megküzdeni a magassággal, míg feljutnak a létrán, majd suhanva földet érni remek szórakozás. Mindemellett hasznos is gyermekeink idegrendszeri fejlődésével kapcsolatosan.

A csúszdázáshoz is többféle lehetőséget kínálunk színben, méretben egyaránt. Csúszdáink vizes csúszdává alakíthatóak, mellyekkel a nyári melegben a strandolás élményét nyújthatjuk gyermekeinknek.