TOP termékek

Blog

Csússzunk bele a nyárba!

2021.04.22 08:44
Csússzunk bele a nyárba!

Csússzunk bele a nyárba!

 

Ki ne várná a nyarat? Nincs is jobb, mint a kellemes meleg, a szabadban eltöltött tartalmas játék.

Ehhez a játékhoz nyújtunk egy kis segítséget.

Szerencsés az, aki saját kertjében töltheti az időt, legyen az játékkal, vagy pihenéssel tarkítva.

 

A gyerekek kifejetetten élvezik a játékot, időjárástól függetlenül. A játékaik kiválasztásánál igyekszünk arra törekedni, hogy ne csak időtöltés legyen, hanem fejlesztő hatással is bírjon.

A kerti játékok a lehető legjobb választás ennek érdekében. 

A varázslatos kerti játszótér minden gyermek álma. Kezdhetjük a kiépítését egy hintával, amit csak fel kell akasztanunk valahová. A hintáknak széles választékával gazdálkodhatunk. Attól függ, milyen korosztály fogja használni. Kezdjük a Baby hintával, a legkisebbeknek. A nagyobbak szívesen használnak különféle tányérhintákat, laphintákat. A kényelmes hintázást a felnőttek is élvezhetik a fészekhintákban. Ebből találhatunk egy, illetve kétszemélyes változatot is.

De a kerti játszóterek királya a csúszda!

Csúszdázni nagy örömmel indul minden gyermek. Csúszdából is nagy a kínálat. Minden életkornak megtaláljuk a megfelelőt. A nyár slágere a vizes csúszda, ami a csúszás öröme mellett hűsítő csobbanást is biztosít a használójának. Nem kell mást tennünk, csak egy slagot erősíteni a csúszda alatt található csonkra és indulhat a kaland!

A csordogáló víz hűsít a nagy melegben és gyorsítja a csúszást is. A csúszdát beleállíthatjuk egy felfújható medencébe is, így igazi strand élményt nyújthatunk gyermekeinknek.

Ne feledjük:  A csúszda használata a játék öröme mellett

-Fejleszti az Izmokat

-Segít tájékozódni a térben

-Koordinálja a mozgásokat